top of page

Fabrikant en groothandel in zuivelproducten: de beste garantie op kwaliteit

Als fabrikant zuivelproducten kunnen wij in onze groothandel de beste kwaliteit garanderen. Wij hebben als producent namelijk de volledige controle over het productieproces én de kwaliteit. Kortom, als klant van de Aalsterse Slagroomcentrale – De Cock weet u altijd wat u koopt. U geniet van een ongekend ruim assortiment van zuivelproducten van topkwaliteit.

Breed groothandelsassortiment zuivelproducten

Met onze zuivelgroothandel leveren wij voornamelijk aan horeca, bakkerijen en scholen in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Waals Brabant. U vindt bij ons room, boter, margarine, eieren, melk, kaas, yoghurt, desserts, limonade, fruitsap en choco van de allerbeste kwaliteit voor concurrentiële prijzen.

Kwaliteit en service gaan hand in hand

Omdat wij de productie van zuivelproducten en een zuivelgroothandel combineren, controleren wij niet alleen het productieproces, maar ook de distributie. Zo bent u zeker van de beste kwaliteit, maar ook van de beste service. U heeft slechts één aanspreekpunt voor al uw zuivelproducten en frisdranken. Dat bespaart u meteen ook een flink pak tijd!

Aalsterse Slagroomcentrale – De Cock levert zuivelproducten en frisdranken in de provincies Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. Wenst u meer informatie te ontvangen over onze zuivelproducten of frisdranken? Ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Contacteer ons dan vandaag nog!

Groothandel Zuivelproducten Oost-Vlaanderen, Vlaams & Waals Brabant
press to zoom
1/1
Fabrikant Zuivelproducten Oost-Vlaanderen, Vlaams & Waals Brabant
press to zoom
1/1
Groothandel & Fabrikant Zuivelproducten & Frisdrank Oost-Vlaanderen, Vlaams & Waals Brabant
press to zoom
1/1
bottom of page